We runnen het samen!

Stichting Kinderopvang Heerhugowaard en Stichting Flore sponsoren samen de Kidsrun van de Heerhugowaard City Run

Stichting Kinderopvang Heerhugowaard en Stichting Flore zijn samen de sponsors van de Kidsrun van de Heerhugowaard City Run (http://www.heerhugowaardcityrun.nl/). “Een logische beslissing” zo vertelt Adrie Groot, voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Flore. “We werken al heel nauw samen met SKH op onze locaties in Heerhugowaard. De kinderen gaan van de opvanglocaties van SKH vloeiend door naar ons basisonderwijs. In onze kindcentra realiseren we een doorgaande leerlijn voor de kinderen van 0 tot 12 jaar. Hoe leuk is het dan om ook samen de Kidsrun te sponsoren!”

Jeanette de Jong, directeur Stichting Kinderopvang Heerhugowaard (http://www.kinderopvang-heerhugowaard.nl) (SKH) vult aan: “Bewegen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het sponsoren van de Kidsrun past prima bij dit gegeven. Ik vind het fantastisch om te zien dat er zoveel kinderen aan de start staan van de Kidsrun en zoveel plezier beleven aan bewegen. Op onze locaties wordt er bij de buitenschoolse opvang ook al flink getraind onder leiding van professionele sportdocenten. Ik geloof vast dat er een winnaar tussen zit!”

Ook de leerkrachten van Stichting Flore en de pedagogisch medewerkers van SKH zijn goed vertegenwoordigd tijdens de City Run. Meer dan 60 collega’s staan aan de start van de 5 en 10 kilometer. Adrie Groot: “Zelf loop ik ook mee. Ik ben apetrots dat ik samen met de collega’s deze uitdaging kan aangaan”.

Voor alle deelnemers aan de Kidsrun is er een flitsende attentie. Zij kunnen deze ophalen bij de stand van Flore en SKH op het stadsplein. En, er is een prijsvraag waarmee je een tochtje met een fluisterbootje kunt winnen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Museum BroekerVeiling (http://www.broekerveiling.nl).

DSC_0010 DSC_0010