Notulen MR-vergadering 21 juni 2017

ingevoerd op 10-10-2017

Voorzitter: Simone

Notulist: Willy

Aanwezig: Simone, Maartje, Annemiek, Jan, Willy

 

1. Welkom

2. Notulen van 17 mei 2017
Komend schooljaar willen wij al samen met afvaardiging van S.K.H. gaan vergaderen. Eén personeelslid en één ouder, deze hebben alleen nog geen stemrecht. Willy is deze avond voor het laatst. Roos, leerkracht van groep 3, zal haar plaats innemen. Notulen verder goedgekeurd.

3. Mededelingen
Maartje: De sollicitatie commissie had drie kandidaten. Eén persoon had de benodigde diploma`s nog niet, dus die viel af. Daarna was iedereen het er over eens, dat Ilse kon blijven.

De 10 minuten gesprekken zullen dit schooljaar voor het laatst in de avond plaatsvinden. Komend schooljaar zal dit in één week in de middag na schooltijd gebeuren. De groepen 7 en 8 en misschien ook groep 6, krijgen kind/ouder/leerkracht gesprekken van 20 minuten, deze zullen onder schooltijd plaats vinden. Dit goed naar de betreffende ouders communiceren.

4. Lopende zaken
Nieuwe website, wordt volop aan gewerkt. Op de Vaartdag van 22 september wordt deze feestelijk geopend, samen met het nieuwe logo van school/kindcentrum. Er komt die dag een ochtend en een middag/avond feest programma.

Op de site van school staat de gedragsregel van de maand. Wanneer je deze site via je mobiel opent, staat er regel van de maand mei en het moet zijn juni. Graag veranderen.

5. Schoolgids
Deze wordt niet aangepast. Simone zal deze aan het einde van de week ondertekenen.

6. Formatie
De formatie is reeds bekend gemaakt via de mail aan alle ouders. Taken van Annemiek/Monique komend schooljaar moeten nog goed ingevuld worden. Wie is wanneer aanspreekpunt. Ook duidelijkheid geven aan de ouders.

7. Sociaal veiligheidsplan
Jenny en Gerard zijn bezig met het opstellen van dit plan.

8. Stakingsdag 27 juni
Deze gaat gewoon door.

9. Rondvraag
Maartje: Komt er PR in de krant over de Vaartdag? Annemiek: Ja zeker. Over het nieuwe logo, de nieuwe website en het gedeeld leiderschap van het Kindcentrum, want daarin zijn wij de eerste van de Flore scholen.

10. Afscheid van Willy

Vergaderdata komend schooljaar:
27 september, 18 oktober jaarvergadering, 29 november, 24januari, 28 maart, 23 mei, 27 juni.