Instrumenten uitproberen bij Cool kunst en cultuur

ingevoerd op 19-10-2017

Instrumenten uitproberen in de cursus Instrumentenproeverij bij Cool kunst en cultuur

Muziek maken is een belangrijk instrument voor de ontwikkeling van jonge hersenen. Sommige onderzoeken tonen zelfs aan dat het de schoolprestaties kan verbeteren. De keuze om op muziekles te gaan is dus een investering voor de rest van je leven!


Instrumentenproeverij (8 t/m 11 jaar)
Maar wordt het saxofoon, gitaar of keyboard? In de Instrumentenproeverij voor kinderen van 8 t/m 11 jaar schotelt Cool kunst en cultuur een muzikaal menu voor om te proeven van diverse instrumenten (7 lessen van 60 minuten). Op de instrumenten die naar meer smaken volgen de kinderen vervolgens nog een aantal verdiepende lessen (12 lessen van 20 minuten). Als het goed is weten ze daarna welk instrument het beste bij ze past en kunnen ze, wanneer ze willen, verder met de reguliere muzieklessen.

Actie: schrijf je nu in en ontvang een vrijkaart voor de Top 200 live!
Op maandag 30 oktober start een nieuwe serie van de Instrumentenproeverij bij Cool kunst en cultuur. Inschrijven kan via de website van Cool (www.coolkunstencultuur.nl) of via het inschrijfformulier, te verkrijgen bij de servicebalie van Cool. Iedereen die zich nu inschrijft ontvang een vrijkaart voor de Top 2000 live op vrijdag 8 december. Dan bent u ook een avond muzikaal onder de pannen!

Instrumenten uitproberen Cool Instrumenten uitproberen Cool