Van de oudervereniging

ingevoerd op 20-02-2018

Beste ouders en verzorgers,

Hier weer een berichtje vanuit de oudervereniging.

Wat hebben onze kinderen weer hun best gedaan bij het dammen. Voor een paar leerlingen alweer een tijdje geleden, maar er zijn nog steeds twee teams van De Vaart in de race voor de halve finales. Ons pupillenteam eindigde op de tweede plaats en onze welpen op de eerste plaats. Erg goed gedaan hoor.

Wij maken ons ook alweer klaar voor de schoolvolleybal- en schoolvoetbaltoernooien. Het volleybaltoernooi wordt gehouden op donderdag 1 maart en alle support is welkom voor onze zes teams. Ook als uw eigen kind niet mee doet, dan zijn de teams blij met wat support van klasgenootjes maar ook van onze leerkrachten.

De voorrondes van het voetbaltoernooi worden gehouden op 28 maart en 30 maart en ook hiervoor is er weer aardig wat animo.

Pasen is weer in aantocht. Daar worden weer mooie palmpasen stokken voor versierd en wordt er weer een lunch verzorgd voor en door de kinderen zelf.

Zo zijn er nog wel een paar activiteiten het hele jaar door waar de OV zich mee bezighoudt zoals: kerst, het Vaartfeest, Sinterklaas, avondvierdaagse, schoolreisje. Allemaal extra leuke dingen voor onze kinderen buiten de lesprogramma`s om. Dat wordt allemaal verzorgd door vrijwillige ouders, die in een groep de taken verdelen om het zo goed mogelijk voor de kinderen te laten verlopen.

Nu zijn er elk jaar kinderen die nieuw op school komen en kinderen die onze school verlaten. Hiermee verlaten ook de vrijwillige ouders de school. Wij doen een oproep aan de ouders die ook graag betrokken willen zijn bij activiteiten en willen helpen bij het begeleiden, om volgend schooljaar ons team te versterken. Het kost een beetje vrije tijd maar u krijgt daar veel voor terug. U leert veel over wat er reilt en zeilt op school. En de voldoening van de blije kindergezichten tijdens een activiteit. U mag meepraten over de uitvoering van activiteiten. U mag zelf een activiteit coördineren en samen met de OV tot uitvoering brengen. Uw nieuwe ideeën zijn zeer waardevol voor ons. Tien keer per jaar komt de OV samen om de voorbereidingen te bespreken.

U kunt de leden van de OV altijd benaderen als u vragen heeft of mail naar ov@kindcentrumdevaart.nl om misschien een keer een vergadering bij te wonen als u wilt weten hoe het er aan toe gaat. U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groeten,

Oudervereniging de Vaart