Zwemles op de bso in Heerhugowaard!

en in het weekend fijn vrije tijd met uw kind

Het is altijd rennen en vliegen om de zwemlessen te regelen en bij te wonen. Daarom bieden wij, in samenwerking met Heerhugowaard Sport en de Waardergolf, zwemles onder BSO-tijd aan. Dat scheelt u een hoop tijd!

Blosse ontzorgt in het spitsuur van uw leven!


Hoe werkt het?
- De opvang vindt plaats op de BSO van De Groene Linde.
- De zwemlessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 14.00 tot 14.45 uur. Het gaat om een cursus voor diploma A en/of B.
- De zwemlessen worden gegeven in een kleine groep van maximaal 5 kinderen en er wordt gedifferentieerd les gegeven. Ruim voldoende aandacht voor uw kind!
- Onze pedagogisch werker haalt uw kind uit school, uw kind krijgt een gezond tussendoortje en iets te drinken.
- Vervolgens brengt de pedagogisch medewerker uw kind naar het zwembad, zorgt dat uw kind op tijd en omgekleed is en blijft daar gedurende de zwemles. Na afloop brengt de pedagogisch medewerker uw kind terug naar de BSO van de Groene Linde, waar u uw kind kunt ophalen.
- De zwemles wordt gegeven door een zweminstructeur van De Waardergolf. De Waardergolf is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zwemlessen.
- Tijdens de schoolvakanties wordt geen zwemles gegeven.
- De kosten van de zwemlessen in een kleine groep bedragen per leskaart van 5 lessen (45 minuten) is € 52,15. Inschrijfkosten zijn € 2,60 en afzwemmen bedraagt € 16,05. De eenmalige kosten van de benodigde zwempas bedragen € 5,-. Deze kosten betaalt u rechtstreeks aan De Waardergolf.
- Indien u zwemles afneemt, kunt u kiezen tussen een BSO-schoolwekencontract of een BSO school- en vakantieweken contract.
- Maakt u al gebruik van de BSO op de gekozen middag? U hoeft dan niet een extra middag af te nemen. De kosten blijven dan beperkt tot de kosten van de zwemlessen.
- Heeft uw kind al zwemles en maakt u gebruik van de BSO? Dan is het mogelijk een switch te maken van BSO-dag en/of locatie van de BSO.


Aanmelden
U kunt uw kind aanmelden door een mail te sturen aan Mieke Dorrestein mieke.dorrestein@blosse.nl

zwemles zwemles