Dank namens Stichting Sama Sama Foundation voor de sportkleding

ingevoerd op 11-07-2018

Namens Stichting Sama Sama Foundation willen wij jullie allen hartelijk bedanken voor de sportkleding die wij mochten ontvangen. Wij zijn een kleine familie Stichting op Bali en helpen daar kinderen naar school, vanaf de basisschool tot eventueel de Universiteit. Dit doen wij al 15 jaar met ontzettend veel plezier en al vele kinderen hebben een diploma kunnen halen en werk kunnen vinden. 
En ja ook in Nederland hadden wij wat kunnen doen voor alle kinderen die hulp nodig hebben. Maar voor ons heeft Bali ons hart gestolen. Allemaal willen we een betere toekomst voor onze kinderen, want zij zijn de toekomst. Samen dragen we daaraan bij, ieder op zijn manier en waar we vinden dat het nodig is. Dat maakt ons samen sterk. 

Van de week is de sportkleding, met een donateur van ons, meegegaan naar Bali, waar het door onze donateurs en medewerkers is verdeeld onder de kinderen. We konden een heleboel jongens blij maken en het werd ook meteen met veel plezier aangedaan. De meiden konden wij er helaas niet blij mee maken, ze vonden het meer wat voor de jongens, maar de meiden hadden wel een hoop plezier om de enthousiaste jongens. 
Namens alle kinderen Terima Kasih (dankjewel) voor de kleding.

Wilt u meer weten over onze Stichting dan kunt u kijken op www.sama-sama.nl.

Vriendelijke groeten
Linda van Aken
Cas en Toos van Dijk

Sama sama 1 Sama sama 1
Sama sama 2 Sama sama 2
Sama sama 3 Sama sama 3
Sama sama 4 Sama sama 4