Mad Science komt op De Vaart!

ingevoerd op 03-09-2018

Morgen, dinsdagochtend 4 september worden onze leerlingen van groep 3 t/m 8 getrakteerd om een techniek-science show vol proefjes en experimenten!

 

Na deze knallende aftrap kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor de naschoolse wetenschap- en techniekcursus. 

 

De cursus is op donderdag om 14:15 uur (en evt 15:30 uur), vanaf 20-9-2018. De lessen duren een uur. 

De kinderen worden zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties. Elke week staat een nieuw thema centraal en wordt de wetenschap en techniek, die daarachter zi,t uitgelegd. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als een echte wetenschapper! 

De cursus van dit schooljaar heet Natuurlijk Natuurkunde. We gaan aan de slag met beweging, geluid, licht, elektriciteit, magneten en warmte.

 

Na de show krijgen de kinderen de inschrijfinformatie mee naar huis. 

 

Minimaal 15 en maximaal 24 kinderen per cursusgroep. 

Bij minder inschrijvingen gaat de cursus niet door. Bij voldoende inschrijvingen (30+) kan er een tweede groep starten. Inschrijven kan t/m 12-9-2018. Schrijf alvast in op nederland.madscience.org 

Het is onze missie om zoveel mogelijk kinderen op een leuke en educatieve manier in aanraking te laten komen met wetenschap en techniek. Wij zijn daarom erg blij dat De Vaart een bijdrage levert om techniekeducatie in samenwerking met ons mogelijk te maken. 

 

Mad Science Nederland

 

Mad Science Mad Science