Gratis proeflessen tijdens ‘Week van de Proefles’ bij Cool

ingevoerd op 04-09-2018

Van maandag 10 t/m vrijdag 14 september organiseert Cool kunst en cultuur weer de Week van de Proefles. Die week kun je gratis proeflessen volgen van bijna alle cursussen op het gebied van muziek, theater & musical en beeldende kunst. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud.

 

Van dj tot musical, wil je bijvoorbeeld op muziekles maar twijfel je nog over het instrument? Kinderen en volwassenen kunnen tijdens de Week van de Proefles deelnemen aan de Instrumentenproeverij en verschillende instrumenten uitproberen. Of volg een proefles van de Musicalproductieklas die samen de musical Shrek op de planken zullen zetten. Liever je eigen plaatjes leren draaien? Neem dan plaats in de ‘dj-booth’ waar je de coolste beats produceert. Het rooster voor de Week van de Proefles is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl. Voor de proeflessen dien je je van tevoren op te geven via info@coolkunstencultuur.nl.

Coolpleinfestival

De leerlingen van Cool in actie zien? Kom dan op zondag 16 september naar het Coolpleinfestival. De leerlingen en docenten van Cool laten tijdens het jubileumweekend van Cool ook van zich horen in een uniek concert waarin zij alle langst genoteerde nummer 1-hits van de afgelopen 10 jaar live ten gehore brengen onder begeleiding van de band Stay Tuned (met winnaars en deelnemers van The Voice Kids). Met nummers als I Gotta Feeling van The Black Eyes Peas, Hey Soul Sister van Train en Shape of You van Ed Sheeran wordt het een feest van herkenning voor jong en oud(er). Kijk ook op www.coolpleinfestival.nl.

Gratis proeflessen Cool Gratis proeflessen Cool