Obstacle run voor Edukans op de Vaart dinsdag 9 oktober 2018

ingevoerd op 26-09-2018

Beste ouders, verzorgers,

Voor u en uw kind is het vanzelfsprekend dat er hier goed onderwijs is. Maar in ontwikkelingslanden is dat wel eens anders. In een ontwikkelingsland proberen de leerkrachten met de middelen die ze hebben en de soms moeilijke omstandigheden, toch een goed onderwijsklimaat neer te zetten. Er is weinig geld en onderwijsmateriaal, er zijn overvolle klassen en minder goed opgeleide docenten. Edukans is een organisatie die onderwijs in ontwikkelingslanden helpt te verbeteren. Dit doen zij onder andere met een bijzonder programma waarin Westerse leerkrachten naar de scholen gaan en de leerkrachten daar coachen.

Zaterdag 13 oktober reis ik met Edukans naar Ghana met een groep onderwijscollega’s. Ik zal daar, als World Teacher, twee weken lang, twee scholen bezoeken in het oosten van Ghana.  Dit betekent voor mij een geweldige kans om zelf te leren en mijn kennis te delen. Daarnaast is er geld nodig om te zorgen dat de collega’s en de kinderen in de Ghanese school de (leer)ontwikkeling kunnen voortzetten als het Nederlandse team weer naar huis gaat. Ik zet mij daarvoor persoonlijk in en....... ik vraag daarbij om uw hulp.

Daarom organiseer ik op school een obstacle run op dinsdag 9 oktober.          
Dit is een soort sponsorloop met obstakels, maar dan in de gymzaal. De groepen 3 t/m 8 doen mee in de grote gymzaal en de groepen 1/2 in de speelzaal.

Uw kind heeft een sponsorkaart mee gekregen. Daar kunnen familie, vrienden, buren en kennissen een bedrag noteren. Er kan gekozen worden voor een vast donatiebedrag of voor een bedrag per ronde die uw kind zal lopen. Het bedrag mag in de bijgevoegde enveloppe gedaan worden en aan de eigen leerkracht worden gegeven. U kunt het ook via mijn actiesite overmaken.

Ilse-dekker.inactievooredukans.nl

Hartelijk dank voor uw steun, juf Ilse.

Meedoen is vrijwillig. Uw kind doet ook mee met de obstaclerun als hij/zij geen geld heeft opgehaald.

De Vaart Edukans De Vaart Edukans