Oktobernieuws

ingevoerd op 08-10-2018

Beste ouders en verzorgers,

wisten jullie dat:

- Alle kinderen vorige week een brief meegekregen hebben, waarin gevraagd wordt of je hulpouder wilt en kunt worden? Geef je op, meld je aan, zet je naam erop en kom gezellig een keer helpen. Van harte welkom!

- Juf Ilse volgende week dinsdagochtend voor het goede doel Edukans de obstacle run organiseert. Meer informatie kun je vinden op de website.

- De Kinderboekenweek gisteren feestelijk gestart is. Het thema vriendschap centraal staat. Vraag eens wat ‘vriendschap’ betekent voor je kind op school en thuis.

- Dat het Vaartfeest dit jaar op vrijdagavond 9 november is. Alle kinderen, ouders, verzorgers en familieleden zijn van harte welkom van 17.30 tot 19.30 uur. Het thema is lichtjesavond.

- Dat er dinsdag 9 oktober a.s.  een koffie-info ochtend voor ouders is. Mieke Santema vertelt over Mediation op De Vaart. Ondersteuning bij conflicten tijdens het buitenspelen door de kinderen zelf, dat noemen we Mediation. Hoe gaat dat in zijn werk voor de groepen 3 t/m 8? Van harte welkom op Stuurboord (groepen 4 t/m8). Ook de ouders van Bakboord zijn van harte welkom.

- Dat de BSO in de herfstvakantie allerlei activiteiten heeft rondom het thema ‘Samen in de wind’.

Vriendelijke groeten,

Monique Bankras en Annemiek Ruiter