Damteam De Vaart 2 naar De Grote Finale!

ingevoerd op 15-01-2019

Afgelopen zaterdag 12 januari is er gestreden door Rens, Jan, Alicia, Marcha, Davi en Benjamin om de winst op het damtoernooi in Heerhugowaard.
Dit team vertegenwoordigd de Vaart 2 bij de categorie Welpen.

Er zijn vandaag 5 ronden gespeeld om een plaats in de superfinale of de grote finale.
Degene die 1e en 2e worden gaan door naar de super finale. Plaats 3,4,5 en 6 spelen de grote finale.

De eerste ronde werd er gespeeld tegen de Reflector 1. Deze werd gewonnen door de Reflector 1 met 6 - 2. Rens wist te winnen. Vervolgens werd er tegen de Carrousel 2 gespeeld. In deze ronde wisten Rens en Marcha te winnen! Dit betekende een gelijk spel, 4 - 4. Ronde 3 was de laatste ronde voor de rust en de tegenpartij was Reflector 3.
In deze ronde werden 2 punten gehaald door de winst van Marcha. Eindstand van deze ronde was 2 - 6. Wel weer erg goed gespeeld door het team “De Vaart 2”!
Nu was het tijd voor een pauze van 15 minuten waarin Jan trakteerde op een lekkere snack! Het team laadde zich op voor de laatste 2 ronden van vandaag.
Ronde 4 is van start gegaan tegen de Pater Jan Smit! Wat deed iedereen zijn best! Het waren allemaal hele lange partijen. Uiteindelijk wist Benjamin er een punt uit te slepen door een remise. Eindstand 1 - 7 voor Pater Jan Smit.
Toen was het zover, laatste wedstrijd van vandaag, tegen de Boomladder. Wauw, wat ging het goed!! Marcha en Rens wisten wederom te winnen en ook Alicia sleepte er door een remise een punt uit! 5-3 Winst!

Dit betekende uiteindelijk dat de Vaart 2 op een gedeelde 4e plek is geeindigd. En zaterdag 19 januari gaat dit topteam de grote finale spelen!

Damtoernooi DeVaart 1 (2) Damtoernooi DeVaart 1 (2)
Damtoernooi DeVaart 1 (3) Damtoernooi DeVaart 1 (3)
Damtoernooi DeVaart 2 (2) Damtoernooi DeVaart 2 (2)