Even voorstellen: Mieke Vis

ingevoerd op 14-02-2019

Mijn naam is Mieke. Namens Bibliotheek Kennemerwaard werk ik als Consulent Lezen en Mediawijsheid op een aantal basisscholen in Heerhugowaard. Vanaf deze maand ben ik jullie nieuwe leesconsulent. Woensdag 16 januari heb ik kennis gemaakt met de leerlingen van De Vaart. Dat was leuk en leerzaam! De groepen 4 tot en met 8 kwamen naar de Bibliotheek op school toe. En ik mocht op bezoek komen bij de kleuters en groep 3. We hebben elkaar tips gegeven over hoe je een leuk boek kunt zoeken. Denk maar aan de vijf-vinger test.

 

Woensdag 30 januari ga ik het verhaal ‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers bij de groepen 1/2 voorlezen. Dit sluit aan bij de Nationale Voorleesdagen van 2019. De komende tijd gaan we in de middenbouw en bovenbouw werken aan media en digitale geletterdheid. Kinderen en leerkrachten mogen alles aan mij vragen. U als ouder en/of verzorger mag dat ook!

Ik help u graag. Ik ben om de week op woensdag op school, maar u bent ook van harte welkom in Bibliotheek Heerhugowaard Centrum (naast het winkelcentrum Middenwaard).

 

Met leesgroet,

Mieke Vis

Bieb Bieb