Peuters vanaf 2 jaar welkom op De Vaart

Samen spelen in Het Kraaiennest of bij De Ketelbinkies

Peuteropvang op De Vaart

Spelenderwijs worden de peuters (2 tot 4-jarigen) uitgedaagd en gestimuleerd in hun ontwikkeling. De kinderen kunnen bovendien volop in contact komen met andere kinderen en al spelend sociale vaardigheden opdoen. We werken met thema´s en Logo3000. Door themagericht te werken stimuleren we de ontwikkeling op alle gebieden met een rijk aanbod aan activiteiten en sluiten hiermee aan op het onderwijs op De Vaart.
Er zijn maximaal 16 peuters in een groep met twee medewerkers.

Doordat de speelzaal ook tot het kindcentrum behoort, merken we dat de kinderen vertrouwd zijn met het gebouw en de overgang naar groep 1 minder groot is.

 

Er is keuze uit de volgende dagdelen: maandag- en donderdagochtend, dinsdag- en vrijdagochtend of een combinatie met de woensdag ochtend van half 9 tot half 12. Of halve dag opvang van half 8 tot 13 uur op minimaal twee ochtenden per week.

We bieden ook vier dagdelen speelzaal voor kinderen met een taalachterstand (VE: vroegschoolse educatie). Kinderen met een VE-indicatie zijn vanaf 2,5 jaar oud van harte welkom. 

 

 

Kijk voor meer informatie op onze site.  (https://www.kindcentrumdevaart.nl/pg-23884-7-114968/pagina/speelzaal_op_de_vaart_25_-_4_jaar.html)

jongens boot de vaart jongens boot de vaart