Informatie over Paasviering en Vaartfeest!

Beste ouder(s)/verzorger(s),

In april vieren we twee keer feest. In dit bericht vindt u informatie over beide feesten. 

PASEN
De komende tijd staat in het teken van Pasen met als thema “Ik ben er voor jou”
Op vrijdag 15 april vieren wij Pasen op school. In de groepen 1 t/m 3 met een paasontbijt, in de eigen klas, gevolgd door een Paasviering. In de groepen 4 t/m 8 beginnen we met een Paasviering gevolgd door een paasbrunch, in de eigen klas.

Ook dit jaar willen wij het paasontbijt/brunch op een feestelijke manier door uw kind laten verzorgen, voor  een ander kind in zijn/haar klas. Ieder kind vult in de week, voorafgaand aan de paasviering een keuzemenu in. Daarna krijgt ieder kind het keuzemenublad van een klasgenoot mee naar huis en verzorgt zo een smakelijk paasontbijt/brunch voor een ander, welke mooi verpakt wordt in een doos, mand of bord. De feestelijke paasontbijt/lunch dozen, manden of borden worden vrijdag 15 april om 8.20 uur door uw kind in de eigen klas gebracht.

Als u geen idee heeft hoe uw kind een mooi versierde doos/mand/bord kan maken, even googlen. Doe er a.u.b. geen cadeautjes of snoep in! Het gaat om het eten (lekker en gezond) en het samen vieren in de klas. Zou u de boterhammen/bolletjes in vershoudfolie willen verpakken of in een plastic zakje willen doen, zodat het brood niet uitgedroogd is om 12.00 uur? Zorg er ook voor dat de kinderen een beker mee hebben voor het drinken.

De oudervereniging zorgt voor drinken, servetten en een lekkere paasverrassing.

VAARTFEEST
Op vrijdag 22 april vieren we Vaartfeest! Een dag waarbij verbinding centraal staat. Samen zijn we De Vaart: opvang & onderwijs, kinderen & ouders.  

Tijdens deze dag doen de kinderen oudhollandse spelletjes en krijgt elke groep een muziekworkshop aangeboden van Sambasalad. ’s Middags van 14.00 - 15.30 uur treden alle groepen op het schoolplein op, ouders zijn daarbij van harte welkom om te komen kijken en samen een feestje te vieren. 

De oudervereniging zorgt voor drinken voor ouders en kinderen. We nodigen ouders uit om een borrelhapje te maken en mee te nemen naar het feest. Op het plein komt een tafel te staan waarop u de hapjes neer kunt zetten. 

Wij wensen u alvast fijne Paasdagen en verwelkomen u graag vrijdag 22 april om 14.00 uur op het schoolplein!

Team van Kindcentrum De Vaart

party party