Afscheid juf Annemiek & boekenruilmarkt

Beste ouders/verzorgers,

Op vrijdag 14 oktober sluiten wij de Kinderboekenweek af. Alle groepen presenteren iets in de aula en we organiseren een boekenruilmarkt. Naar de wens van juf Annemiek neemt zij tijdens deze viering afscheid van De Vaart. 

Boekenruilmarkt
In het kader van duurzaamheid en het thema Giga-groen! organiseren wij een boekenruilmarkt op het schoolplein van Stuurboord (bij slecht weer binnen). Kinderen mogen een kleedje en boeken van thuis meenemen om te ruilen. Kinderen die geen boek hebben om te ruilen kunnen op school een boek krijgen, wij hebben een voorraad gebruikte boeken. Zo gaat elk kind met leuke nieuwe boeken de herfstvakantie in!

De boekenruilmarkt begint voor de groepen 4 t/m 8 om 13.45 uur. Vanaf 14.00 uur zijn ouders/opa’s/oma’s etc. welkom om te komen kijken en deel te nemen aan de markt. Ook de kinderen uit groep 1/2 en 3 kunnen dan samen met hun ouders meedoen aan de ruilmarkt. Voor ouders en kinderen is er koffie, thee & limo vanuit de oudervereniging. De markt eindigt om 14.30 uur. 

Afscheid juf Annemiek
Tijdens de afsluiting van de Kinderboekenweek nemen wij afscheid van juf Annemiek. Juf Annemiek heeft vele jaren als directeur gewerkt op De Vaart (en haar voorgangers) en was altijd dol op de Kinderboekenweek. Bij de presentaties in de aula zal juf Annemiek in het middelpunt staan. Tijdens de boekenruilmarkt loopt juf Annemiek rond, zodat ook ouders haar nog even kunnen zien, spreken of een kop koffie met haar kunnen drinken.
Na de festiviteiten met de kinderen zullen wij met het team afscheid van haar nemen. 

Namens het team van De Vaart

 

party party