* update * De Botervloot: schoolontbijt op De Vaart

Vanaf maandag 14 november

**Nu met geldige link naar het formulier waarin u uw hulp kunt aanbieden**

Een goed ontbijt is belangrijk. Je hebt zo energie om de dag te beginnen, je kunt je beter concentreren en dus beter leren en ontwikkelen. Wij gunnen dit elk kind, terwijl we weten dat het niet voor ieder kind vanzelfsprekend is om goed te kunnen ontbijten. Daarom starten wij vanaf maandag 14 november met het schoolontbijt*. Elke schooldag van 8.00 – 8.20 uur mogen kinderen een broodje komen eten in onze ‘botervloot’ (teamkamer Stuurboord). Aanmelden is niet nodig. Het schoolontbijt is conform het voedingsbeleid van onze stichting Blosse. 

Hulp gezocht
We zijn op zoek naar ouders/verzorgers die ’s morgens willen helpen bij het ontbijt. Je mag zelf weten hoe vaak, maar een vaste dag in de week zou prettig zijn. De taken bestaan uit klaarzetten van het ontbijt, kinderen helpen bij een broodje smeren, jonge kinderen begeleiden naar hun groep en samen met de conciërge even opruimen. Dit neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Als je als ouder wilt helpen is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je kinderen en jij gezellig mee ontbijten. Wil je ons en de kinderen helpen? Vul dan dit formulier (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=8x86xU-d2U-7SBy1OTAfFIiFxERq_GBKvmgqzxxLQbVUM09HQ1c4WUpDOUlUNFhOUFZRTDM5NENFQi4u) in. Dan nemen we contact met je op. 

Vragen over het schoolontbijt? Neem dan contact op met de directie. 

 

*Het schoolontbijt wordt begeleid door vrijwilligers en is geen voorschoolse opvang. Ouders/verzorgers van jonge kinderen mogen bij hun kind blijven en samen een broodje eten.

A3 affiche Botervloot De Vaart print-1 A3 affiche Botervloot De Vaart print-1