Kerstfeest op De Vaart!

Ons kindcentrum is al weer helemaal in Kerstsferen gehuld. We kijken uit naar een gezellige periode samen met kinderen én ouders. 

Kerstdiner
Op woensdag 21 december, van 17.00 - 18.30 uur, houden we samen met de kinderen het Kerstdiner. De intekenlijst voor het maken van hapjes hangt in iedere klas. 

Kerstviering
Op donderdag 22 december zullen we met alle onderwijsgroepen en de peuters samenkomen in de aula. Het thema van de viering is ‘Jezelf zijn’ en ‘Inclusiviteit’ a.d.h.v. het boek ‘Robin de Roodborst’: 

Robin de roodborst wordt als ze uit haar ei komt geadopteerd door een muizenfamilie. Met hen gaat ze op jacht naar kruimels in het Mensenhuis. Maar met haar vrolijkheid en gefladder trekt ze keer op keer de aandacht van de Kat. Robin is ongelukkig: hoe ze ook haar best doet, het lukt haar niet zo stilletjes te zijn als een muis. Tot ze ontdekt dat haar kracht juist ligt in het anders-zijn.

Onder dit bericht vind je de ingescande versie van het boek. De verfilming van het boek is ook te vinden op Netflix. 

Oudercafé - Kerstontbijt
Op vrijdag 23 december organiseren we tijdens het oudercafé een Kerstontbijt voor ouders, van 8.30 - 9.30 uur. Gezellig samenzijn is ons doel hierbij. We nodigen u van harte uit om te komen. Iets lekkers meebrengen mag!  

Fijne feestdagen toegewenst,

Namens het team van De Vaart

christmas christmas