Vandaag in het nieuws: Schoolontbijt werkt!

Ook op De Vaart bieden wij kinderen een schoolontbijt aan

Gratis ontbijt op school? Het werkt: betere concentratie en motivatie, meer energie en minder geeuwen tijdens de les 
Lees hier het artikel: https://www.nrc.nl/nieuws/2023/03/07/gratis-ontbijt-op-school-het-werkt-betere-concentratie-en-motivatie-meer-energie-en-minder-geeuwen-tijdens-de-les-a4158883 (https://www.nrc.nl/nieuws/2023/03/07/gratis-ontbijt-op-school-het-werkt-betere-concentratie-en-motivatie-meer-energie-en-minder-geeuwen-tijdens-de-les-a4158883)

Schooltonbijt op De Vaart
Wij bieden elke dag het schoolontbijt aan. Alle kinderen mogen hier gebruik van maken. Met hulp van betrokken ouders kunnen wij dit organiseren. Op sommige dagen komen er kinderen ontbijten, op sommige dagen helaas niet. Toch blijven we voorlopig doorgaan met aanbieden van het ontbijt. Wij willen gelijke kansen voor ieder kind. En zien het ontbijt als een gezellig, sociaal gebeuren, en mooie start van de dag!

- Kinderen mogen komen ontbijten wanneer ze willen. Je hoeft niet aan te melden of op een vaste dag te komen.
- Kinderen mogen ook langskomen om broodjes te smeren voor de lunch op school. Neem wel even je eigen broodtrommeltje mee. 
- Ons schoolontbijt wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van een weldoener. Voor de subsidie die genoemd wordt in het artikel kwamen wij niet in aanmerking. 

A3 affiche Botervloot De Vaart A3 affiche Botervloot De Vaart