Gratis proeflunch TommyTomato: meld je aan!

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Op De Vaart willen wij kinderen leren over gezonde voeding. Daarom gaan we klassikaal aan de slag met het thema groente. We kijken een video die uitlegt wat groenten voor je lichaam doen, geven een doe-boek mee en gaan groente eten bij de lunch. We werken hiervoor samen met TommyTomato. 

22 januari 2024: gratis proeflunch vol groente
TommyTomato bezorgt een warme, vegetarische proeflunch in de klas. De lunch bestaat uit pasta met een lekkere saus die 100% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente bevat. Kinderen geven dit gerecht een 9. Eerder hebben kinderen op De Vaart dit al eens mogen proeven en zij vonden het heerlijk!

De proeflunch is helemaal gratis en u bepaalt zelf of uw kind meedoet. Wilt u uw kind aanmelden? Dat kan tot 17 jan. 2024 via https://www.tommytomato.nl/school/kindcentrum-de-vaart-heerhugowaard/ (https://www.tommytomato.nl/school/kindcentrum-de-vaart-heerhugowaard/). U hoeft dan geen lunch mee te geven op de dag van de proeflunch. 

Wilt u hulp bij het aanmelden? Vrijdag om 8.30 uur helpen wij u graag in ons oudercafé. 

Na de proeflunch
Vond uw kind de proeflunch lekker, schrijf uw kind dan in voor de groentelunch van TommyTomato. Wij bieden dit elke maandag en donderdag aan. De maandag is in heel 2024 gratis! Wilt u ook dat uw kind op donderdag luncht dan kost dit € 3,25 per lunch voor de onderbouw en € 3,75 voor de bovenbouw. Te duur? Geef dit bij de inschrijving aan en TommyTomato sponsors betalen mee.

Wilt u meer weten over TommyTomato? Bekijk dan deze video (https://www.youtube.com/watch?v=D5SybQIUf38). Uw kind krijgt deze week ook een flyer van TommyTomato mee naar huis. 

Het team van De Vaart

1652705205356 1652705205356