Naschoolse workshop: Streetdance

Tijdens de workshop leren de kinderen coole streetdance moves onder begeleiding van Annemarie Biersteker van dansschool Biersteker

Tijdens deze workshopronde werk je aan een leuke choreografie en warming up dans, welke herhaald wordt. Tijdens danslessen leren de kinderen niet alleen dansen, maar ze krijgen ook sociale vaardigheden mee. Het dansen zorgt er bij dat de kinderen voor dat ze het gevoel hebben dat ze iets kunnen. Dat is belangrijk, want dat maakt je zelfbewuster.
Wanneer uw kind genoten heeft van de streetdance kunt u eens kijken of er een leuk aanbod is bij dansschool Biersteker, deze zijn deels te financieren vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur of de Dijkenwaardpas.

Deze workshop op dinsdag: 30 januari, 6,13,27 februari 5,12,19,26 maart 2,9 april.
Waar: Speelzaal Bakboord
Voor kinderen uit groep: 5, 6 en 7
Tijd: 14.15 tot 15.15 uur
Inschrijven voor deze workshop kan hier (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=8x86xU-d2U-7SBy1OTAfFMO91gEBI-pBpZphT0769ixUQTFKTVdSQVNIMTNTUjVSOFFMTjJRWFFDNC4u) t/m 26 januari er kunnen 15 kinderen meedoen*. 
Meedoen is kosteloos

 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij overinschrijving wordt er geloot waarbij nieuwe deelnemers voorrang hebben op kinderen die al eerder aan een naschoolsaanbod hebben
deelgenomen dit schooljaar.

streetdance flyer streetdance flyer