Viel de TommyTomato proeflunch in de smaak? Meld je aan voor de wekelijkse levering!

Vandaag heeft de helft van alle kinderen op De Vaart meegedaan aan de proeflunch. We hopen dat de lunch in de smaak is gevallen! Vanaf maandag 5 februari gaan we van start met de wekelijkse leveringen op maandag en donderdag.

Wil jij op maandag* een gratis warme groentelunch voor jouw kind(-eren)?
Schrijf ze dan in voor 29 januari! Schrijf je je later in? Geen probleem, dan start de lunch voor jouw kind alleen later. Inschrijven kan via deze link (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6lJIlZ78eZBYJh4gHyZXQ9PBarBpi2Uzmw8skxXdCZ5rrGQ/viewform).
Een groot Nederlands bedrijf sponsort Kindcentrum De Vaart, waardoor de lunch op maandag gratis kan worden aangeboden aan kinderen. 

Wil jij op donderdag* ook een warme groentelunch voor jouw kind?
Schrijf ze dan in voor 29 januari! Schrijf je je later in? Geen probleem, dan start de lunch voor jouw kind alleen later. De bijdrage voor de TommyTomato lunch is € 3,25 of € 3,75 per lunch, waarbij de bovenbouw een grotere portie ontvangt. Inschrijven kan via www.tommytomato.nl/inschrijven (http://www.tommytomato.nl/inschrijven). Mocht dit financieel niet haalbaar zijn, dan staat Stichting TommyTomato paraat om te helpen.

* De lunch kan op elk moment stopgezet worden.

Stichting TommyTomato: ieder kind kan meedoen
Wilt u uw kind wel opgeven, maar kunt u geen € 3,25 of € 3,75 per lunch missen? Geef uw kind dan op via Stichting TommyTomato. U bepaalt dan zelf wat u kunt missen voor de lunch, en de stichting vult de rest aan. En niemand (ook de school niet) weet dat u gebruikmaakt van deze stichting.

Vragen?
U mag altijd contact opnemen: www.tommytomato.nl/contact (https://www.tommytomato.nl/contact/)

TommyTomato

maxresdefault maxresdefault