Sportactiviteiten In Dijk en Waard

Dijk en Waard Sport is de nieuwe organisatie waar nu zowel de buurtsportcoaches van voormalig Heerhugowaard Sport als Actief Sport &Events voor aan de slag zijn in de wijken van Dijk en Waard. Deze nieuwsbrief vol sport en spel informatie wordt verstuurd naar alle voormalige contacten van beide sportbedrijven zodat we iedereen kunnen informeren over alles wat er in de wijken door Dijk en Waard Sport wordt georganiseerd en niemand iets hoeft te missen. Indien er toch geen prijs meer wordt gesteld op de bibliotheek dan is afmelden mogelijk via de link onderaan deze nieuwsbrief.

Voorjaarsvakantie vol activiteiten
Voor de voorjaarsvakantie hebben de buurtsportcoaches van Dijk en Waard Sport weer een mooi programma in elkaar gezet. Er zijn activiteiten voor de jongste doelgroep waar een mooie Kinderspeeltuin voor wordt opgebouwd in Sporthal Waardergolf. Voor de fanatieke spelletjesfanaten is Bibliotheek in Zuid Scharwoude de Place to be. Voor de durfals is de Stormbaan een mooie uitdaging. Heb je altijd al eens een olympische sport willen beoefenen dan mag je de Olympische spellen zeker niet overslaan en ben jij fan van het James Bond Spel? Dan zien we je zeker in Sportzaal Mayersloot in Broek op Langedijk. Klik hieronder voor meer informatie per activiteit en voor de link naar de webshop om zeker te zijn van een plekje. Let op! Niet voor elke activiteit is inschrijving noodzakelijk en zie je een link naar de webshop staan!
Wij zien jullie toch ook in de voorjaarsvakantie? (https://dijkenwaardsport.nl/portfolio-item/activiteiten-voorjaarsvakantie-2024/)

gym gym