Nese van MET op De Vaart

Voorstellen

Beste ouders en/of verzorgers,

Graag wil ik gebruik maken van de gelegenheid om mij voor te stellen aan jullie. 

Ik ben Nese Sevilir (Clientondersteuner en Maatschappelijk Werker) van MET Dijk en Waard. 

Vanuit MET bied ik ondersteuning aan bewoners van Dijk en Waard met diverse hulpvragen. Dit is heel breed en vrijblijvend. U kunt denken aan vragen over onder andere; financiën, gezondheid, zorg, relatie, sociale netwerk, woonsituatie, onderwijs, dagbesteding en ect.  

Ik ben vanaf februari meestal op de maandagen of vrijdag tussen 08.30- 11.00 uur zichtbaar op De Vaart. Ik kom graag in contact met jullie om o.a. samen koffie te drinken of mee te denken met uw vragen. Ik denk graag met u mee om u weer op eigen kracht verder te kunnen helpen en wegwijs te maken. Ik bied graag een luisterend oor en de gesprekken zijn vertrouwelijk.  

Op de dagen dat ik er zal zijn, zal Rian Schuitemaker (intern Begeleider) dit van te voren aankondigen via de Kwieb.  Mochten jullie een persoonlijk gesprek wensen of een vraag hebben, dan kunnen jullie mij vinden in de teamkamer of in het kantoor bij de kleutergroepen. Het kan zijn dat uw vraag wat meer tijd nodig heeft, dan is het  mogelijk om een afspraak in te plannen.  Ik of een van mijn collega’s kan u dan verder helpen.  

Vrijdag 9 februari is de eerste dag dat ik er ben. 

Groetjes Nese Sevilir

Nese Nese